PeahMuda ♥ Ceritera Farah ♥: Bye 2012 :'(

Saturday, 22 December 2012

Bye 2012 :'(

Betapaa sedih inginkuu ceritakan , haha xD
Tutaptuptap , dah nak masuk 2013 punn . kejap jaa kan? sedih tak? jangan poyo sangat -,-
nak pindah ke taknak? nak taknak nak taknak nak taknak , akhirnyaa tak boleh pindah :3
huaaaa , sedih bhaii . lagi punn aku tak sanggup nak tinggalkan kawan kawan akuu .
banyak kenangan dengan depaa tuuu , terutamaa sekali MELEPAK  .
jyeahhh , itu memang hobi kami punn . tralalalalalalalalalalala , rinduu nak jumpa depaa T_T
tapi banyak kenangan tahunn nii , rasa taknak jadi senior , still nak juniorr jee .
best apa kena buli , sebab kami nih jenis baik baik , tahun depan taknmauu buli orang .
baik kan kami? memang punn *perasan*
sayang lahh jugak dekat MAAHAD TARBIAH ISLAMIAH nihh :3
nak tunjukk gambar depaa , tapi rasaa malas nak upload .
so, aku bagitauuuu nama jelaaa :D hahahahaha
itu jaa nak cerita pun , hoho . kbyeee ;)

  • Nusaibah bt Idris Shazali  -ieyba-
  • Nor Sofea Izzati bt Malek -sofea-
  • Nur Ain bt Abd Halim -ain-
  • Nur Aini Shahidah bt Mazalan -aini-
  • Wan Nur Hazwani bt Wan Mustafa -wan-
  • Nur Syamimi bt Sulaiman -mimi-
  • Ulfat bt Zakaria -ulfat-
  • Nurul Izzah bt Airilannuar -izzah-
  • Nur Ain Sofea bt Hanas Faisal -sofi-
  • Noor Farah Aida bt Alias - farah- (aku)



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

No comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Farah Aida