PeahMuda ♥ Ceritera Farah ♥: 2013

Friday, 1 February 2013

Geng PeahMuda :*

Hai semuaaaa :) sihat? Alhamdulillah , baguihhh laaaaa lagu tuu ;P
pejam celik pejam celik , dah bulan dua pun . kejap jaa masa berlaluuuuu :')
sekolah macam mana? okey tak? hm , aku takk :(
tapi nak buat mcm manaa , nak menuntut ilmu ni kena ikhlas kan? :) sabar jelah
Ya Allah , rindu sangattt kat kawan aku yang sekarang ni taktauu laa dok buat apa
dekat dalam blok depa tuuu :') mesti tengahh seronok seronok :D
rinduuu kenangan tahun lepassss . andai dapat ku undurkan masa , hm :(
tapi aku redha dengan ketentuann Allah , dugaan untuk akuu :)
Dear friends , jangan lupa aku tauuuu . aku sayang hampa semuaa .aku doakan moga persahabatan kita kekal hingga ke Syurga :')
InsyAllah , amin . okey bye .



Till jannah ;)





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, 12 January 2013

Bye MTI :'/

Hai hai . dah dua minggu kita sekolah , best tak? untungg bagi sapa yang best tu .
hm , ingatkan still dekat Maahad Tarbiah Islamiah tapi tak . kena pindah :'(
sedih sangat sangat sebab terpaksa pindah . tapi apakan daya , tak boleh nak buat apa apa dah .
takda rezeki :') maybe semua ni ada hikmah , right? aku harap kawan kawan tak lupa aku .
sedih tak baca? hm , tak sedih takpa . tak suruh sedih pun -_-
huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! rindu MTI , hm hm :'(
apa apa pun , maahad tarbiah islamiah tetap dihati sampai bila bila . takkan pernah aku lupakan .
rindu cik bedah oiiiii , haha . makcik sam , lalala xD okey lah , bye bye .


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Farah Aida