PeahMuda ♥ Ceritera Farah ♥: January 2013

Saturday, 12 January 2013

Bye MTI :'/

Hai hai . dah dua minggu kita sekolah , best tak? untungg bagi sapa yang best tu .
hm , ingatkan still dekat Maahad Tarbiah Islamiah tapi tak . kena pindah :'(
sedih sangat sangat sebab terpaksa pindah . tapi apakan daya , tak boleh nak buat apa apa dah .
takda rezeki :') maybe semua ni ada hikmah , right? aku harap kawan kawan tak lupa aku .
sedih tak baca? hm , tak sedih takpa . tak suruh sedih pun -_-
huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! rindu MTI , hm hm :'(
apa apa pun , maahad tarbiah islamiah tetap dihati sampai bila bila . takkan pernah aku lupakan .
rindu cik bedah oiiiii , haha . makcik sam , lalala xD okey lah , bye bye .


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Farah Aida